Project 2023

Project 2023

Onderwijs is de toekomst van de kinderen. In Senegal is dit niet anders.

In de wijk "Sindine" van de nederzetting "Godaguene" (gemeente Sandiara, arrondissement Séssène, department M'bour, regio Thiès) is er een grote behoefte aan een nieuwe school.

Daarom hebben wij in april 2019 de beslissing genomen om onze schouders onder dit project te zetten. De eerste steenlegging is reeds gebeurd in April 2019, na enkele maanden staan er al 2 klaslokalen te pronken in Sindine en wachten de leerlingen vol ongeduld om hun nieuwe klassen te betreden.

Het is de bedoeling om een volwaardige school te bouwen met 6 klaslokalen, momenteel hebben wij er al 2 kunnen subsidiëren. (€10.000)

Wij hopen samen met jullie dit prachtige project binnen aanzienbare tijd te kunnen vervolmaken.

Dankzij de opbrengsten van de spaghettidag, de pannenkoekendag en de milde schenkingen kunnen wij dit project tot een mooi einde brengen.

Het totale project omvat 6 klaslokalen, omheining rond de school, sanitaire blok, lerarenverblijf, beplanting voor de schaduw, meubilair van de lokalen.

Het totale bedrag zal rond de €90.000 euro uitkomen.

Mogen wij ook op jouw steun rekenen?

Graag tot op één van onze evenementen, wil je graag een storting doen dan kan dat op reknr BE02 1030 6347 4040 (BIC NICA BE BB – Crelan België)

Alvast bedankt voor je betrokkenheid


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x